Madrassisolering Göteborg

Madrassisolering GÖteborg

Isoleringsmadrasser

Är madrasser fyllda med isoleringsmaterial och skräddarsys efter t ex ventilen. Monteras på ventilen med kardborre, hakar med fjäder eller spännband. Den är mycket lätt att demontera och återmontera av Er personal, vaktmästare eller entreprenör vid underhåll och reparation.

I våra madrasser används stenull, glasull, keramisk ull och isoglas (nålfilt). Vi använder oss av tekniska vävar specifika för de krav som ställs på Er anläggning. Det finns vävar som tål extremt höga temperaturer vilket gör att isolerings-madrasser kan användas på alla typer av anläggningar.

Tillverkningen av madrasserna görs i egen verkstad och sys upp måttanpassade efter respektive anläggning och monteras av våra montörer på plats.

Vi kommer till Er mäter upp och diskuterar vilket/vilka material som passar Er anläggning.

Vi utför beräkningar av energiförlust/watt och presenterar en kostnadskalkyl.

Exempel på värmeförluster vid oisolerade ventiler:

Ventil 114 motsvarar ca 1,5 meter oisolerade rör

Ventil 219 motsvarar ca 2,0 meter oisolerade rör

Ventil 350 motsvarar ca 3,5 meter oisolerade rör

Ladda ner måttschema för framställning av isoleringsmadrass 

lång erfarenhet av Madrassisolering

Vi erbjuder madrassisolering Göteborg och i hela sverige . Vi har Med dagens produktionstakt, stigande energipriser, ökande lönekostnader och sökandet efter smidiga lösningar har vi tagit fram en lösning på värme- och energiförlust på flänsar, ventiler, slangar och rör.

LGC Isolering har kompetensen för alltid erbjuda den bästa och hållbara lösningen

I takt med att alla krav ökar på byggmarknaden växer även behovet av alltmer specialiserade konstruktionslösningar. LGC har kompetensen för alltid erbjuda den bästa och hållbaraste lösningen.

Din partner inom Teknisk isolering och brandtätning Madrassisolering göteborg.